Aktuálně

Brněnské Domovy Naděje hledají canisterapeutický tým pro dlouhodobější spolupráci. Více v článku v záložce POPTÁVKA.
Zveme Vás na canisterapeutické zkoušky do Valtic. Konají se v prostorách LDN, v chodbě před RTG, část disciplín bude v případ příznivého počasí zkoušena na zahradě zařízení. Reálné prostředí LDN a účast klientů nemocnice umožňují odzkoušení psa v reálném prostředí plném zvuků, pachů. Více informací v přiložených propozicích (přílolhy se ukáží po rozkliknutí článku).
V sobotu 12. října 2019 se budou konat další canisterapeutické zkoušky pod hlavičkou našeho sdružení. Tentokrát ve Vyškově. Informace v přiložených propozicích (rozkliknout "číst víc")
POZOR - ZRUŠENO! V PŘÍPADĚ ZÁJMU PŘESUNUTO NA ZAČÁTEK LISTOPADU, UPŘESNÍME!   Canisterapeutické zkoušky pod hlavičkou našeho sdružení se budou konat v prostorách (zahrada, v případě nepříznivého počasí chodba před ambulancemi) Léčebny dlouhodobě nemocných ve Valticích. Při zkouškách budou jako diváci přítomni i klienti LDN, ideální možnost pro Vás si kontakt psa s klientem přímo vyzkoušet.
Aktuálně byl vypsán nový termín canisterapeutických zkoušek. Budou se konat v Lipově dne 6. července 2019.

Rychlý kontakt

Canisterapeutické sdružení Jižní Morava, z.s.

Lipov 283, 69672 Lipov,

Mobil: +420 604 968 975